Life

Halloj!

Faktiskt helt nöjd med livet nu. Jobbar på posten en del och Ica en del. Har ju bil nu också, dock inga vinterdäck och nu när de börjat vara halt så är de inte så jätteroligt med sommardäck. Men jag letar för fullt efter vinterdäck, ringt på en hel del men alla är såld. Hoppas jag hittar snart så man kan köra. Lag från och med imorgon att man måste ha de.

Som sagt, de är lite småfix till bilen. Motorvärmare, ny ljuddämpare (hål i den jag har nu så den brummar rejält), byta olja, dra lite el och fixa lite inredning som fattas. När jag är färdig med allt de så blir de väl fixa lite bättre ljud, men de är ju inte prio ett precis.

Känns som man börjar komma nån vart i alla fall. Lite jobb och egen bil. Spara pengar och fixa allt med bilen sen börja kolla på ställen att flytta till, söka jobb.

Vill ju gärna bort härifrån men samtidigt kan man ju inte bara dra iväg. Vill jobba och spara lite.

Börjar 06.30 när jag jobbar på posten så nu blir de sova.

Godnatt
/Johan Nyman

Helt okej helg

Hejsan!
Nu är jag påväg hem med syster Ida. De har varit en bra helg. Nöjd med bilköpet. Visst den är gammal och de är lite småfix men annars är den otroligt fräsch i motor och så.

Dreamhack var dock lite besvikelse. Vet inte men verkligen inte samma stämning och känsla som sist. Men träffade lite kompisar och kikade lite finaler.

Men de ska faktiskt bli skönt att komma hem. Fixa lite med bilen och jobba. Hörde de snöar där uppe också. Just nu är de inte så bra eftersom jag inte har nå vinterdäck. Men de går nog bra, köra försiktigt bara.

Hare gött!
/Johan Nyman


Golf II -86

Hej!
Jag har köpt bil nu :D det blev en gammal golf. Ingen rost, fräsch i motor och bara gått 11000mil. Perfekt för mig. Nu ligger jag i sängen hos syrran för imorgon är de Dreamhack som gäller.

Godnatt!
/Johan Nyman


Wehå

Nu bär de av neråt för bilköp och Dreamhack. :)


Starcraft 2

Tjoho!
Vart väldigt sent igår, runt 5-6. Men de levererades sjuka matcher. Idra, naniwa, mc, huk och massa andra. Dock den som stått ut mest är ju NaNiWa. Skadar inte att han är svensk heller. ;)

Idag har jag bara tagit de lugnt, fixat lite med en minecraft server, den är på gång. Kollat några avsnitt Gossip girl och förstås fortsatt titta matcher. Naniwa fortsätter regera och är i final men den blir för sent så får se den imorgon efter jobbet.

Nu ska jag sova, jobb på posten imorgon och de ska visst vara mycket säger min far, så...

Godnatt!
/Johan Nyman


Dreamhack

Hallå!

Börjar vara riktigt sugen på Dreamhack nu alltså. Åker ju neråt för att köpa bil på fredag, stannar hos syrran i Eskilstuna sen på lördag morgon åker jag ner till Jönköping för att gå på Dreamhack. Köper ett eventpass och går in på själva Dreamhack, kikar expon/mässan, träffar lite mod-polare. Några som ska ställa ut några byggen där i bla Corsairs och Coolermasters bås.

Sedan blir de ju förstås kolla finaler. Ska försöka hinna med HoN, Quake TDM och Duel, Dota 2 och Starcraft 2. Går ju även finaler i CS men tror inte jag kommer hinna se dom riktigt, får prioritera litegrann. Kommer bli en lång dag iallafall. Men Starcraft 2 finalerna kommer man få se i HV71s hockey arena så de kommer bli sjukt. 5000-6000 pers! Längtar! Längtar till bil och längtar till Dreamhack!

Nu ska jag fortsätta kolla på MLG Providence turneringen och en helt sjuk match mellan svenska Naniwa och NesTea.

/Johan Nyman

MLG

Alltså sjukt, är helt fast vid Starcraft 2 turneringen!!

Starcraft 2

Nu blir de SC2 turnering. Sjukt pepp. Blir som lite uppvärmning inför Dreamhack nästa lördag! :D

Bra dag

Hej!
Idag har varit en bra dag. Har bestämt hur allt blir med resan ner för att köpa bil nu. Så de är skönt. Sen på vägen hem stannar jag hos syster Ida i Eskilstuna. Där har jag även hittat vinterdäck för 500kr. Kommer ju inte vara nya precis men de funkar nog nu i början.

Kommer stanna hos Ida den helgen så på lördagen funderar jag på att rulla ner till Jönköping för att gå in på Dreamhack en sväng, träffa lite kompisar och även kolla finalerna. Kommer vara fett!

Imorgon är min enda jobb dag denna vecka så tänkte försöka sova nu.

Godnatt
Johan Nyman


L3D1G

Halloj!

Alltså fy vad fel allt blir när man är ledig. Imorse när klockan ringde så tänkte jag bara att jag har ju absolut inget att kliva upp för. Så ligger man kvar tills halva dagen är borta. -.-

Meeeen men, fick min Haynes bok idag i alla fall. Handbok för Golf 2. Hur man i princip tar isär allt, och då menar jag allt, och sätter ihop de igen. Kanske kan lära sig att göra lite simplare grejer iallafall.

Vart lite basta idag också. Med Samuel och Tomas, wunderbar! Man blir så go i kroppen. Sen nu ikväll har jag bara suttit och lirat lite HoN och kikat några avsnitt Gossip Girl. Nu ska jag träna lite sen blir de sängen.

Godnatt!
Johan Nyman

Ica

Hallå
Har inte så mycke att skriva om idag. Jobbat på Ica och sen har jag bara degat. Imorgon blir de också Ica. Skönt att få jobba. Måste ju ha pengar nu när man skaffar bil. Är rejält trött så de blir sängen nu.

Godnatt
Johan Nyman


Fredag

Hallå!

Idag fortsatte EBR kursen, var sjukt trött men tog mig igenom de. Sen idag har jag fixat med en dator åt en på Ica, installerat en ny kylare och en hotswap bay. Krångla lite men är färdig nu. Hann se idol oxå, tyckte rätt person åkte iaf. Amanda x2000 tycker jag är bäst!!! :)

Men jobbar helg på Ica igen så nu blir de godnatt!
Johan Nyman


Yiha

Halloj!

Jobbet på posten börjar gå riktigt bra. Går ju inte lika fort som dom andra men de förväntar jag mig inte heller. Sorteringen är väl de jag tycker är svårast, eller de svåra är att få upp nå flyt så de går fort. Sen är de ju bara ut och köra och de går ju fin fint, även fast man sitter på andra sidan. :)

Idag har jag gjort något annat ganska stort, bestämt mig för en bil. Har tittat mycket på Golf. Speciellt Golf II. Hittade en och har mailat en del med ägaren och nu är de bestämt. Så antingen den 25e eller 26e så åker jag söderut för att möta han och köpa den. En svart Golf 2a -86. bara gått 11000 mil så den kommer kunna rulla på ett bra tag till. Känns sjukt kul faktiskt. De var inga vinterdäck till så sökte lite på blocket, tog 1min sen hitta jag en som sålde här i byn. Så ska ringa på dom imorgon. Allt löser sig just nu, känns skönt!

Fick mitt fodral till min Iphone idag också, svart läder. Precis som jag vill ha de, närå haha. Nä men den var riktigt clean faktiskt. Beställde samtidigt ett par Koss iPorta Pro. Kan inte ha vanliga headset/"öronsnäckor" så dessa är ju perfekt. Bra ljud är de ju oxå.

Idag var jag på EBR kurs på min gamla skola, BTS. De är en Beredar kurs, för att hålla de enkelt så är de en kurs för dom som planerar hur kraftlinjer ska dras. Är en 4 dagars kurs jag får gå, snyltade in mig lite. Idag och imorgon och sen nästa torsdag och fredag. Men eftersom jag börjar runt kl 8 så ska jag nog lägga mig nu.

Godnatt
Johan Nyman


Iphone 4S

Nu har jag fått min Iphone 4S. Kommer fixa med den nu ett bra tag och se vad man kan hitta på. :)

Biiiiil

Hittat en bil som jag är sjukt sugen på, dock finns den i Göteborg. Åker man ner så känner man ju sig nästan tvungen att köpa den eftersom de är så långt, får väl ta en rejäl funderare.

HoN gajmz

Tjoho!

Idag vart de jobb på ICA, gick bara bra. Sen ikväll har jag käkat go mat och spelat lite HoN med Viklund. Nu blir de kolla lite serier innan de blir sängdags, jobb imorgon igen. :)

Bil

Halloj!

Idag gick de riktigt bra på posten faktiskt. Var tillbaka mycket tidigare än igår och allt gick bra, får se hur de går på måndag när de är reklam igen. :)

Idag har jag suttit och kollat på bil faktiskt, hittat en som jag ringt på och kanske ska åka och kika på nästa vecka. Vad de blir märks nog här längre fram. Har aldrig varit en bilintresserad person så blir ju inte nå flashigt om jag säger så haha. Vill bara ha en bil som är billig att köra.

Tittade precis på idol och sjukt vad bra dom är, Molly var ju inte bra ikväll annars var ju alla rågrym. Dock har jag aldrig gillat Olle så tyckte de var bra att han åkte. Men Robin, Amanda x2 och Moa är mina favoriter. Vet inte vem jag gillar mest faktiskt.

Såg oxå fredagspanelen från swec, men nu blir de sova, de är helg men jag ska jobba på ICA så kan behövas lite sömn.

Godnatt
Johan Nyman

Kent

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

Tredje dagen

Håhå!

Tredje dagen på posten avklarad, körde själv idag, gick väl mindre bra idag. Missade lite saker här och där som jag fick åka tillbaka med så det tog ju längre tid, gick väl helt okej, men kom ju tillbaka lite sent. Men imorgon går de bättre! Sen är de helg, vilket för mig betyder jobb på ICA. Jobba på så man kanske kan köpa någon lite finare bil istället för nån för 5 tusen. Haha.

Nu ska jag kolla ett avsnitt Gossip Girl till sen sängen.

Godnatt
Johan Nyman

Andra dagen

Heeeeej!

De gick bra idag med, alla postlådor sitter kvar! Imorgon kommer jag köra själv, kommer ju ta längre tid men de ska nog gå bra. Faktiskt så tycker jag de är skönt att komma in i lite bättre dygnsrytm, dock är 6 liiite tidigt för mig men bättre än att vara uppe till dess. :)

Har också kommit igång med lite träning och att äta glutenfritt igen, har fuskat ganska mycket på slutet men nu är de slut med de, tråkigt men inget att göra åt.

Har krånglat med att beställa nyaste Iphonen, 4S. Försökt typ två veckor på Telias hemsida men stått att de är något tekniskt fel, så jag ringde idag och nu är den påväg! Första gången jag köper en ny telefon, bara köpt gamla osv förut. Ska bli lite kul. Men nu ska jag läsa lite och sen sova.

/Johan Nyman

Första dagen på posten

Halloj!

Ja idag har jag jobbat min första dag på posten, fått börja lära mig en linje. Sortera post och dela ut. Får ju träna köra bil iallafall, sittandes på fel sida haha. :)

Börjar ganska tidigt så är lite trött, nu när man varit arbetslös så känns de inte så naturligt att gå upp klockan 6, mera vara vaken tills dess. Men jag tycker de är väldigt skönt med lite mera jobb, de är ju inget fast utan lite dagar här och där. De plus lite dagar här och där på ICA kommer ju ge litegrann i alla fall. Kanske man kan få ihop till någon bil.

Modo plocka tre poäng mot Timrå ikväll oxå, underbart! Nu ska jag kolla ett avsnitt HIMYM sen sova.

Godnatt
Johan Nyman

RSS 2.0