HTPC/Nas projekt

Håller ju på att bygga om Cold Winter (min main dator) helt nu. Byter hårdvara och installerar "vattenkylning". Allt som kan krångla har krånglat så är inte färdig. Men gamla hårdvaran tänkte jag bygga en HTPC eller Nas av. Så den har jag pillat med lite på sidan om. Länk här till byggloggen med lite bilder på Sweclockers om någon vill titta:

http://www.sweclockers.com/forum/5-modifikationer-och-egna-konstruktioner/1037799-nas-htpc-projekt/


Eskilstuna

Halloj!

Mor och Far har åkt till Grekland så man är ensam i huset. Hur ska detta gå??? Neeeerååå. Var till Sundsvall och träffade Erica en sväng, hann på Drakstaden också med André och Nils. Var nice, inte skejtat där förut. Satte ju lite smågrejs iallafall, grymt skönt.

Imorgon så sätter jag mig på buss mot Östersund för att sen åka tåg ner till syster Ida i Eskilstuna. Hon har gett mig en lista med saker jag ska packa och skickat upp tågbiljetter. Hon har planerat något konstigt :o Ska bli spännande att se vad hon hittat på. De är min studentpresent från hon. Så de ska bli kul.

Meeeeen jag är så trött bara. Vet inte vad de är, mer trött än vanligt. Bleble. Jobbade några timmar idag på morgonen och snart ska jag på Arbetsförmedlingen på något möte med någon. Ingen aning vad de handlar om riktigt. Sen blir de packa och städa lite här hemma.

RSS 2.0