Björnrike

Hallå!
Dom här dagarna har varit riktigt härliga. Tagit de lugnt, åkt bräda, kollat hockey osv. Dåligt före första dagarna men idag var de soligt och riktigt nice. Jag och syster Ida var iväg till Vemdalsskalet och åkte på eftermiddagen. Avslutade dagen med en öl på toppen.

Bilder både på stugan min och från fjällen kommer upp så fort som möjligt.


Björnrike

Hallå!
Har inte fått internet till min stuga än så därför jag inte skrivit så mycket här. Blogg appen buggar ju när man ska lägga upp bilder också. Men är hursomhelst i princip färdig i stugan. Sjukt skönt. De enda som saknas är en tv och internetz.

Just nu är jag i Björnrike med mor och far och min syster Ida. Har åkt i backarna på morgonen dock var de väldigt halt och hårt. Åkte på ett lunchställe som heter Vålkojan. Är visst ett av Sveriges finaste. Åt någon renrätt. Rökt renhjärta och renstek bland annat. En Mariestads till de satt fint.

Men nu blir de ut i backarna igen.
Chao!


Flytt

Hallå!
Nu ligger jag i sängen, i stugan. Wiiii. Fick hjälp av Oskar att montera ihop möbler och frakta grejer. Är inte färdig på långa vägar men kommit en bit ändå. Appen till mobilen vill inte ladda upp bilder så de kommer sen. Jobbar imorgon så blir sova nu.
Godnatt


Mi casa

Flyttar in idag. Var dit på lunchen och kika lite. Slutar kl 4 sen blir de montera möbler. :))


Flyttning

Har börjat packa ner alla grejer. Har ju bara ett litet rum men vad mycket grejer de blir alltså. Sjukt. Är hursomhelst väldigt Peppad på måndag. Flytta, fixa osv.


Watercooling

Efter att jag fått en pump gratis av en moddarkompis så blir de av tillslut, riktig vattenkylning på G! Ska bli väldigt intressant. Lite bilder kanske?

El Pumpo - EK 2.2

El Reservoaro EK DCP 2.2


Tillsammans så ser de ut så här:

Väldigt bra paket faktiskt, annars brukar man ju ha slang mellan pump och resen men här så sitter dom ihop, blir bra i mitt lilla chassi. Beställde även en radiator, en ganska fet 120mm, EK Coolstream XT 120:


Dag 18- Min garderob

Ehhhh.....?

RSS 2.0