YES!

Hejsan!

Idag är en bra dag, hyffsad iallafall. Började med att jobba på ICA, till klockan 3. Sen gick jag och hämta ut mitt körkort! Och fick jobb, på posten. Inget fast men två veckor fram nu iallafall. Ska få lära mig stads imorgon när jag börjar.

När jag kom hem så checkade jag alla annonserna och en var de lagt bud på, Super Nintendot! Hoppas de kommer några bud på dom andra också.

De sista som var bra är att mitt headset krånglat, eller de är ju inte bra. Men iaf, micen har varit glapp och idag la den av helt. Så jag skruva isär allt, kapa kablen och lödde om. Nu funkar de prima! Tjäna jag in 500kr på. :)

Nu ska jag sova, börjar 06.30 imorgon.

Godnatt
/Johan Nyman

Flera annonser!

Sega Master System med spel:
http://www.tradera.com/Sega-Master-System-II-med-8-spel-auktion_300606_142573968

Sega Mega Drive med spel:
http://www.tradera.com/Sega-Mega-Drive-med-tva-kontroller-och-20-spel--auktion_300706_142604919

Super Nintendo med spel:
http://www.tradera.com/Super-Nintendo-med-en-handkontroll-och-6-spel-auktion_301506_142617556

Sega Master System II

Första annonsen ute nu, mitt Sega Master System II som sälj! KÖP!

http://www.tradera.com/Sega-Master-System-II-med-8-spel-auktion_300606_142573968

le

Blä vad jag är less

YIHA!

Hallå!

JAG KLARA UPPKÖRNINGEN!

Sjuk lättnad alltså. Allting gick bra, inte en enda anmärkning heller. Otroligt skönt att vara färdig med allt, inge mer körskola, och framförallt, inte behöva betala nå mer. Nu till nästa utgift, bil. Har tittar runt lite några veckor. Är sugen på en Golf II. Dom är billig att köpa, billig att köra och billig att laga (finns ju så många av dom), lätt att få tag på reservdelar osv.

Har ju inte mycket pengar. Har länge funderat på min tv-spels samling, att sälja den. Jag plockade ner allt i lådor för några veckor sen. Nu har jag suttit och räknat på hur mycket de är värt på ett ungefär. Om jag inte har allt för fel kan jag nog få in 4-5 tusen. Skulle ju inte sitta fel. De plus lite sparpengar så har jag ju en bra start för bil.

Imorgon är de jobb på ICA från 10 till 19 så ska nog ta och slagga nu, lägger mig nöjd och glad ikväll iallafall!

Godnatt
/Johan Nyman

Yeah!

Halloj!

Huga vad jag skriver kasst här. Tänkte försöka igen att komma igång, är ju dålig på de här men ja varför inte göra ett försök igen. Det värsta som finns måste ju att vara arbetslös, hatar att bara sitta hemma. Är less efter en dag. Blir ju mest spela och bygga datorer, finns ju inte så mycket att göra här i Hammarn.

Men körkortet har jag ju iallafall hållt på med en del. Imorgon är de uppkörning som gäller. De är de sista jag har kvar. Så hoppas verkligen de går bra. Just nu känns de bra iallafall. Körde två lektioner idag och gick igenom lite jag behövde tänka och träna på.

Så imorgon kommer de en uppdatering om jag klarar eller inte. Ska ta och lägga mig nu så man är utvilad imorgon när de gäller.

Godnatt
/Johan Nyman

Uppkörning

Imorgon

Life is live

Tjalå!

Alltså vara arbetslös, blä. Allt blir upp och nervänt. Min dygnsrytm är helt cp, och jag blir tokig av att gå runt här hemma. Men just nu prioriterar jag körkortet. När jag klarat av de blir de lättare att få jobb och då kommer jag börja söka mer.

Uppkörning på onsdag, wish me luck!

Teoriprov

JAG KLARA SKRIVNINGEN!

Starcraft 2

Fastnat helt på Starcraft 2 streams nu. Följer alla turneringar och kollar så mycket matcher jag bara orkar. Nu har jag fått hem mitt SC2 också så nu ska jag bara fixa lite småsaker med datorn sen blir de installera de. :D

Idol

Såg nyss idol, ja jag är lite efter men hade träning när de var på tv. Förstår inte hur Denise kunde åka ut!? Linni var sämst, Emil var sämst. Denise var ju hur bra som helst. Förstår mig inte på svenska folket jag.

Sweet

Tjoho!

Huga vilken fel dygnsrytm man är i alltså. Nu när man fått till datorn så har man ju börjar lira igen och då försvinner tiden fort. Vips så är klockan fyra. Detta måste ändras på!

Barcelona

Lovade lite bilder från Barcelona så här kommer de lite. Var en grymt kul resa. :)


Började bra, kunde inte ta ut pengar.


Jag, Jossan och Israel.


Tapas restaurang.


Mera tapas.


Torg fullt av skejtare.


Frukost.


Coca-Cola?


Jag och syster.


Stranden!


White and nerdy.


Väldigt, väldigt gott!


Fruuuuuukost igen.


Lite trött på att bära allas väskor...


Och lite bränd kanske...





De där var allt för denna gång! :)
Johan Nyman

Cold Winter V.2

Halloj!

Lovade lite bilder igår så här kommer de lite bilder på mitt nyaste bygge. Egentligen inget nytt bygge utan bara bytt hårdvara. Fick dock dra om alla kablar, satte också in vattenkylning och fick ändra lite.
















Frukost på Ica

Hejsan!

Ja idag har jag ju jobbat på Ica... i morgonrock och pyjamasbyxor. Det var väl inte riktigt min grej men dom andra som jobbade verkade tycka de var ganska roligt. Dock har jag sjukt ont i knät idag, spelade ju innebandy igår och då spöka knät igen och hoppar ur och har sig. Har ju haft rejäla problem med högerknät länge nu. Så idag har jag käkat värktabletter, har väl hjälpt litegrann iallafall.

Sen efter jag kom hem har jag inte gjort mycket, åt mammas gomat, kollat lite hockey, chillat lite här vid datorn.

Efter ett tag så såg jag på Twitter att de var Starcraft 2 turnering igång, så började kika streamen. Efter ett tag så fick jag se den grymmaste matchen jag någonsin sett. Tänkte inte gå in på detaljer för de är nog inte intressant, men de var första gången jag vart nervös och helt till mig av att se en tävlingsmatch i ett datorspel sen gamla Quake och UT'99 matcher!

Nu ska jag titta på fredagens idol avsnitt. Sen blir de sova för imorgon är de jobb igen om jag inte fastnar vid Starcraft 2 matcher igen haha! :)

Imorgon kommer de upp bilder både från Barcelona och från mitt senaste bygge, Cold Winter V.2 och lite teaser bilder på mitt nya.

Seeya!
Johan Nyman

Back to the future

Hallå!

Är grymme dålig på skriva här jag alltså. Glömt bort helt, men tänkte försöka börja lite nu igen. De är ju faktiskt skönt att skriva av sig litegrann ibland. Vad har hänt hos mig då dom senaste veckorna?

Ja jag kan ju börja med min resa ner till syster Ida. Hon bjöd ner mig till Barcelona några dagar. Det var väldigt roligt iallafall, badade, gick på stan osv. Lägger upp lite bilder senare idag. Vilken studentpresent alltså! Nästan bättre än kartongen full med Coca-Cola jag fick. ;)

Sen har jag ju också blivit färdig med min nya dator (ÄNTLIGEN!). Har ju bytt hårdvaran i Cold Winter och satt i lite värre grejer + vattenkylning. Lägger upp lite bilder här senare men tills dess länkar jag till galleriet på SweC.

Annars så händer de inte mycket alls på dagarna, är ju arbetslös. Just nu inriktar jag mig på att fixa körkortet, jobb kommer bli så mycket lättare att få när man har de. Men jag har lite dagar på Ica här och där så de ger ju litegrann iallafall. Jag blir tokig av att sitta hemma hela tiden dock, blir less efter en dag.

Meeeen nu ska jag iväg ner på Ica, jobbar helgen. Ska visst vara något frukost-tema nu på morgonen så all personal ska ha typ pyjamas och morgonrock på sig??? Jaja man får väl ställa upp.

Skriver något senare idag!
/Johan Nyman

RSS 2.0