Skruva bil

Köpte mig en till Golf 2 idag jag, ska bara plocka delar från den pga av att den brunnit. Så nu har jag 90ans kofångare på min. Ser lite fetare ut. På onsdag blir de på med skärmbreddare och coilovers. Ska bli fint. :)




Konica Autoreflex TC

Införskaffat "ny" kamera. Hipstervarning jag vet. Men finns nog ingen som hatar "hipsters" mer än jag.






04.48

Säger bara så här IRC <3!

Btw så har jag fått med mig en kompis ner till Millencolin festivalen. Så då blir de bil, annars hade jag tänkt tagit tåg men nu kan man ju dela på bensinkostnaden så då blir de bil. Åka Golf!

VW Golf II

Bytte grill och extralysen idag.

Före




Efter




Vad tycks?

SÖT UNGE!?


Sundsvall

Igår så vart de inhopp på Posten sen direkt efter blåste jag till Sundsvall. Blev Drakstaden från klockan 6 till 11. Riktigt skönt men nu är kroppen slut. Var till en kompis brorsa efter och byggde ihop en dator så jag kom inte hem förrän 6 på morgonen. Wihå!

SÅ SJUK


Min mat dom två senaste dagarna




I hear you

Hallåj!
Idag har jag kört sträckan själv. Eller pappa har varit med men jag har kört, förut har jag bara åkt med. Så imorn ska jag köra med han igen sen så ska jag köra helt själv. Sen idag har jag inte gjort någonting typ, fastnat vid datorn som vanligt, lagt upp lite bilder här på bloggen och på SweC. Sen nu ikväll så har jag suttit i Skype med några från London som var totalt retarded. Busringde massa ställen i England så dom ringde polisen tillslut för att spåra alla samtal. Själv satt man där och asgarvade och sjöng sånger. :)))))))

Dr Bombay - CACUTTA!!!!

Mi casa

Halloj!

Har ju lovat lite bilder på stugan osv, så här kommer de massa. :)


Själva stugan då.




Gäststugan


Hallen


El kitchen


El barodisko


El fjällstugemöbler ala vardagsrum


El bombastic


En av dom bästa sakerna i stugan






Coca-Cola är min grej, jag vet!


Också en av dom bästa sakerna i stugan. <3


Paradiset




Samlarhyllan och sista bilden!

Millencolin 20 years Festival!

Om precis en månad så är jag i Örebro, på mitt livs festival. Millencolin 20 years festival. Två dagar fylld av skatepunk, rock och annat. Skateboardtävling, och förstås, de bästa, Millencolin avslutar båda kvällarna med en spelning. Jag längtar så sjukt!

Coca-Cola

Fick hem några plåtskyltar från Tradera idag. Gillar den gamla stilen.






Sömnlösa nätter

Lars Winnerbäck <3
Kent <3
Melissa Horn <3
Veronica Maggio <3
Gyllene Tider <3


Hammarstrand

Hejsan!
Idag har jag jobbat på posten, övar en linje denna vecka så att jag kan jobba lite i sommar. Övar med pappa hela veckan så de är ganska skönt. I eftermiddag har jag typ inte gjort någonting, de är ju ganska tråkigt här i Hammarn, finns inte så mycket att göra. "De blir vad man gör de till" funkar inte här. Var till rampen en sväng och nötade lite, tomt på folk. Men tricken sitter ganska bra iaf, dubwhip, sw whip, sw heel osv.

Sen åkte jag runt lite på byn med Goffen. Åkte upp till slalombacken en sväng och kika på utsikten. Inge folk ute på byn heller, iofs var de ju hockey.

Börjar klockan 7 så ska väl ta och lägga mig.






Socker

Ska upp kl 6 för jag jobbar på Posten hela veckan. Ska lära mig en linje inför sommaren. Men ändå ligger jag här och funderar fast klockan är ett. Är lite nere, lyssnar på Lasse, Kent, Melissa, Maggio och Gyllene Tider. Mysko blandning alltså.


May the fourth be with you!

IDAG ÄR DE STAR WARS DAGEN. DETTA SKA FIRAS MED ETT MARATON. ALLA 6 FILMER!


Jahopp...

Gjorde jag rätt eller fel?


Sommar

Igår innan jag åkte hem så åkte jag och kusin Hannah och Amanda till Birsta en sväng. Sjukt fint väder var de, åkte runt och lyssnade på Lasse Winnerbäck och Gyllene Tider. Sommarkänslaaaa. Är jättepepp nu, sommarjobba, skejta, bada, festivaler, road tripz!


Härnösand

Åkte som sagt till Härnösand i lördags direkt efter jobbet. Hälsade på kusin Hannah och andra kompisar, haft de superhärligt. Kom hem igårkväll. Slänger upp lite bilder. :)

Härnösand by night


Fredde och Wille


Jag och Gabbe


Trött Johan


Kusin Hannah och Amanda

RSS 2.0