Snyft

Håller på att skruva isär möbler. Imorn blir de köra lite flyttlass hemöver. Känns lite tråkigt, men men. Spara lite pengar så man kan flytta vidare.


Bra helg

Hallå!
Haft en härlig helg. I fredags kom Jennie och Matilda. Vi kollade film och tog de lugnt. Fick lite roliga presenter också. Sen på lördag så åkte vi iväg till Umeå för kretsmöte. Hämtade Adrian också, åkte hem, kollade lite film. Idag har vi... kollat film haha. Så åkte dom vidare till Ånge för några timmar sen. Så resten av kvällen har jag ägnat åt att kolla Starcraft 2 turnering. Den sändes till och med på SVT. Roligt för esporten.

Nu blir de dock ta och lägga sig. Jobb imöra.
Godnatt
Johan Nyman


Live is life

Halloj!
Här har jag inte skrivit på alldeles för länge. En hel sommar har gått om inte mer. Lång historia kort, sommaren har varit sådär, dåligt väder men den har haft sina bra stunder. Millencolin tex, bästa konsert jag varit på. Träffat brorsan, alltid roligt, blir ju inte så ofta.

Sen så har jag en flicka nu, hon heter Jennie. Hon gör mig otroligt glad, och peppar mig åt rätt håll. Så just nu känns allt bra.

Dock flyttar jag hem till mor och far snart. Spara lite pengar. Inte riktigt gått runt sista månaderna. Tråkigt men välbehövligt. Har lite minnen från denna mysiga stuga. Men de kommer bli fler minnen från något annat ställe. Försöker just nu flytta till Ånge så söker jobb där för fullt.

Men nu är de Sängdags, jobb på posten imorgon.

Godnatt
Johan Nyman


RSS 2.0