Snälla bli min igen

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Uppgradering av Cold Winter

Ni har kanske sett mitt bygge Cold Winter som jag gjorde förut. Den funkar perfekt som HTPC, trycker ut 1080p filmer felfritt. Men för spel så fungerar den inte så bra, inte bra alls. Visst jag spelar inte så jätte ofta men de är ju roligt att kunna spela lite värre spel någon gång. Speciellt nu när Dota 2 är på väg. Är också lite småsugen på Starcraft 2.

Så jag tänkte uppgradera hårdvaran i den lite, samtidigt måste jag dra om en hel del kablar osv så kommer bli ett litet projekt. Tänkte använda gamla hårdvaran att bygga en liten nas av med 5tb hårddisk, så de blir ju oxå ett litet projekt.

Hårdvaran jag har just nu:
Mobo: Asus AT3IonT-I Deluxe
Cpu: Intel Atom 330 @ 2200MHz
Gpu: Nvidia Ion @ 600/2000/1400
Ram: 2x 2gb Corsair DDR3
HD1: Intel X-25-V G2 40gb
HD2: Samsung Spinpoint 1TB 2.5"

Tänkte även bygga vattenkylning till den, men just nu så har jag inte tillräckligt med pengar så då nöjer jag mig med Antec Kuhler 620. Längre fram blir de ett EK kit som jag bygger ihop själv.

AMD har kommit ut med en ny processor som grafikkretsen är integrerad i CPUn. Har kollat mycket tester på den och filmer. Den ska klara lite värre spel, speciellt efter jag klockat upp den rejält. ;)

Nya hårdvaran:
Mobo: Asus F1A75-i Deluxe
Cpu: AMD A8-3850
Ram: Corsair XMS3 Vengeance DDR3 2x4gb
PSU: Pico-Psu 150W







Det enda jag väntar på nu är moderkortet som inte kommit till Sverige än. Sen blir de börja bygga! :D

The Cult - Rain

Hejsan!

Har nu varit sjuk sen i onsdags, börjar vara ganska less på de. Feber och halsfluss. Aldrig haft så här ont i halsen. Ipren, oboy och Zyx är de som gäller! Missade min jobbhelg också, vilket suger. Men går ju inte att göra något åt nu hur som helst.

Just nu ser jag fram emot måndag, för då kommer högtalarna. Så då kommer nog måndag gå åt till att ställa in allt de, sen så kommer nya förstärkarn runt onsdag-torsdag kanske. Så då blir de mixtra med inställningar några dagar. Sen har jag lite nya idéer om datorn. Kommer nog i ett enskilt inlägg.

Nästa helg kommer en kusin från Härnösand med massa kompisar och hälsar på. De ska också bli roligt. Grilla och hitta på massa! :)



Jag har en vän som heter Erica. Hon skrev ett inlägg om mig i sin blogg, ganska fint. Hade väl kunnat vara lite bättre, lite felstavningar och sånt. Men de var helt okej... NÄRÅ! De var jättefint, tack Erica! :)

Erica har jag känt i 1.5 år typ. Vi har den bästa humor som finns, bara vi som förstår den men de är skitsamma, vi har så kul åt varann ändå. Erica är en väldigt oseriös person och driver med mig hela tiden dock, jag försöker vara snäll liksom hela tiden. Men hon bara retas och driver. Sen så luktar hon lite konstigt, men de är nog för att hennes syster Jossan älskar fiskpinnar så mycket. :s

Men även fast hon gör allt de här och luktar äckligt så tycker jag om Erica jättemycket! :) <3




Nytt ljud

Hallå!

Nu är nytt ljud beställt! :D



Ljungarocken

Hallo!

Var på Ljungarocken igår i Ljungaverk med min vän Cribbe. Dead by April, Imperial State Electric, Graveyard och Takida. Graveyard var helt okej, lite gammal rock stil, riktigt skönt. Men efter ett tag så vart man lite less för att låtarna var ganska lika. Imperial State Electric var ännu värre, precis likadant hela tiden. Dead by April var dock sämsta på hela festivalen, playback playback playback. Som sångaren försökte mima till så de såg ännu dummare ut.

MEN! Takida. Vilken underbar spelning. En av dom bästa jag sett. Publiken var sjukt bra, alla sjöng med i varje låt. De var proppat med folk, 4-5 tusen. Och dom gjorde en brutal spelning även om hans röst svek lite eftersom han var hes. Avslutningen med pyro och fyrverkerier var helt sjuk. Längtar redan till nästa år! :D

EeePC

Lite bilder och info om mitt nuvarande projekt här - http://www.sweclockers.com/galleri/7345-asus-eeepc-900

Reconstruction

Nu håller jag på att rensa bland alla mina datorer. Installerar om och fräschar upp alla för att sälja iväg så många som möjligt. Fått sålt två redan, min vanliga stationära och en av mina EeePC900, den andra sparar jag. Den är ju mitt lilla wardriving projekt. Ska försöka bli av med min HP laptop oxå.

Får se om de blir ny dator eller inte, skulle ju varit kul, men först och främst blir de nytt ljud. Undras om någon ljudkunnig läser denna blogg? Vad ska man välja? Denna? Eller denna?


Skejting

De vart Östersund i fredags ändå. Snacka om att vi var optimistisk, regna typ hela vägen dit. Men när vi kom till stan var de lugnt, till och med torrt. Så de vart lite åkning uppe på JB, lite trappor och lite ramp. Glömde batteriet till kameran dock, men de blir åka tillbaka dit och köra mera. Få lite grejer på film förhoppningsvis. :)

Östersund

Halloj!

Jag, André och Brian tänkte ju åka till Östersund imorgon för att skejta och filma och sånt. Men nu ska de ju bli pissväder så lär väl inte bli något, så klart att de ska bli de när man är ledig. Nu är jag arg.

Sweetness

Halloj!

Idag var jag ledig! Såå välbehövligt. Körde ju tidningar förstås men sen fick jag sova ut. Riktigt härligt. Dock har jag inte hunnit med så mycket idag, blivit en slappdag. Började klippa gräs men sen kom de regnskurar så jag vart dyblöt. Såklart när man är ledig så blir de pissväder. Meeeen men jag överlever, tror jag... :)

Hämtade ut mina kepsar idag också, beställde ju tre stycken nya från Junkyard efter att jag tappa en på Trästocks. En av dom var för liten dock, stod onesize när jag köpte den men måste ju varit för barn eller något, skit liten. Dom andra var bra i alla fall. Jag är galen i kepsar, känner mig naken utan något på skallen.

Vad har jag mer hunnit med idag?

Hmm ja jag såg Jason Stathams nya film, Blitz. Den var väl sådär, sett bättre filmer med han. Men han gör ju i princip samma slags filmer, action där han är odödlig och bäst på allt. Men de funkar för mig haha. Nu ska jag lägga mig och plugga lite i körkortsboken. Lektion imorgon har jag. Sen Ica till klockan 6.

Sen är jag ledig fredag till söndag. Sååååååååååå skönt!!!

Nu = sängen!

Godnatt
Johan Nyman

Dagens låt

Jag ÄLSKAR denna låt, men tror dock inte så många gillar denna slags musik. Denna låt gör mig så sjukt glad. Den är så... hyper.



Wardriving

Hallå!

Finns en hobby/aktivitet som kallas Wardriving som jag brukar hålla på med lite då och då. Eller för mig blir de väl lite mera warwalking eftersom jag inte har körkort (jobbar på de!!!). Hur som helst så går de ut på att man mappar upp trådlösa nätverk. Till det behövs en dator med wlan och ett program som scannar av trådlösa nätverk, tex Netstumbler. Detta är inte olagligt för man ansluter aldrig till nätverken, utan de blir mer som att man samlar. Finns sidor på internet där man sen kan ladda upp de man hittat så de läggs till på en gemensam karta.

Ikväll så fick jag hem ett nytt wlan kort till min lilla EeePC så nu har jag satt in de. Fattas bara en ny SSD och GPS nu för att den ska bli en perfekt wardriving setup! :)

Nytt projekt

Håller som sagt på med ett nytt datorprojekt. Lägger upp några preview bilder här på tanken hur formen kommer bli.








Bleble

Detta var de svåraste och jobbigaste beslut jag tagit. Jag ville inte att de skulle bli så här, var inte menat så. Förlåt för allt.

Yran

Hallå!

Jobbat i helgen ganska mycket och varit sjukt trött så inte skrivit något, inte ens tänkt på de. Men hur som helst, Yran var ganska nice. Var ju bara där torsdagen eftersom jag jobba helgen. Hann i alla fall se lite av The Sounds och Slagsmålsklubben. Av dom tre gånger jag sett SMK så var nog detta den sämsta, men med de menar jag inte att dom sög. Dom var bara bättre dom andra gångerna, men då har iofs Frej varit med oxå. Och han får igång publiken ännu mer och är så skön. Dock så är ju Hänt, Malmö Beach Night Party, Sponsored by Destiny och Övningsköra sjukt sköna. Man hoppar tills man dör, eller blir ihjälklämd. Haha :)

Fredag så jobbade jag på cafét i Krångede, farbror Lasse tittade förbi en sväng och fika och prata lite. Nu lördag och söndag så har jag jobbat på Ica. Har gått helt okej faktiskt.

Börjat med ett nytt datorbygge nu också, men tänkte inte lämna nå detaljer än förutom att de blir ett till mini-itx bygge. En liten mini-server.

Har också hunnit åkt litegrann, tränar Bs whip och switch fs whip. Tänkte åka in till stan några dagar nu och börja filma lite. Få till lite bangers kanske. :)

Nu ska jag kika X-Games sen Starcraft 2 final.

Godnatt!
Johan Nyman


RSS 2.0