Weyhoo

Tjena!

Har fått massa tv-spels grejer. Super Nintendo, Sega Master System, Gameboy Advance SP. Senare idag kommer nog ett Sega Mega Drive oxå. :)

Fick ju hem en ny Eee 900 som jag skruvade isär och skulle sätta in touchscreenen i, men verkar vara något fel på själva skärmen, så fick bli en ny sån från Kina tillsammans med lite annat smått och gott.

Igår, eller tidigare idag, så tittade jag på finaler från Dreamhack Summer som är nu i Jönköping. Såg både Quakelive TDM finalen och HoN finalen. Två bra finaler. I Quake så vann Cold Wind över Reason Gaming med 2-1, och i HoN vann FnaticMSI över Reason med 2-0. Roligt att Esport börjar växa så mycket, ikväll blir de Bloodline Champions och Starcraft 2 final!

Skulle egentligen dela ut tidningar nu, klev upp och klädde på mig och gick ut, märker att de är punka på cykeln, så bara kliva in igen. Men ska jobba på Ica kl 10-16 så ska försöka sova en stund nu innan.

Smell ya later!
/Johan Nyman

Vårterminens moddare

Hejsan!

Jag kom 3a i tävlingen, inte värd de alls egentligen. Men roligt ändå. Tävlingen funkade ju ganska bra också, får se om man hinner färdigt med något till nästa gång. :)


Nintendo

Hej hallå!

Fick ju en del pengar nu när jag tog studenten. Så har traderashoppat ganska rejält nu. Mycket tvspels grejer. Bland annat ett SNES och lite spel till de samt Sega Master System med några spel till de. Ett Gameboy Advance SP också ja! Nu fattas bara Sega Mega Drive sen har jag alla gamla konsoller jag vill ha! :)

Igår så vart de iväg och grilla med Samuel, Jennie och Jessica. Riktigt roligt, fick en kartong fylld med Coca-Cola, chips och annat gott som present. Bästa någonsin ju!

Imorgon blir de jobba så ska väl sova snart. Måndag tänkte jag åka till Sollefteå, onsdag Östersund, sen på torsdag börjar jag jobba. Börjar på måndag med att köra tidningar. Upp klockan 4. ;)

Godnatt
/Johan Nyman

Student!

Hallå!

Jag har tagit studenten! Hur gick de till liksom? Vart tog tiden vägen. Kändes ju som man precis gick ut nian. Men de är skönt, otroligt skönt att vara färdig, otroligt skönt att få börja jobba och tjäna pengar.

Var ju en avslutningslunch på Älggårdsberget i Bispgården, åt lite mat, tårta, fick betyg och stipendier. Jag fick ett stipendium för mitt Projektarbete och UF. 500kr katjing! De var ju inte helt fel. Sen när jag kom hem hade jag fått kort från mamma och pappa, släkt och vänner med pengar. Så nu har jag en hel del sparat till att börja med körkort.

Appropå de, var på körskolan idag, tänkte höra om intensivkurs och sånt. Första lediga lektionen var 14 JULI! Kul, kommer aldrig få körkort känns de som.

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ikväll blir de grilla så nu ska jag fixa lite för de.

Hare gött
/Johan Nyman

Paintball

Tjosan!

Var ju iväg till Överammer på Paintball idag, var ju sjukligt kul. Riktigt bra bana hade ju dom där och trevligt folk. :)

Idag har inte hänt mycket alls, var ute i finvädret en sväng. Sen har jag börjat fixa med en ny UT'99 server, drog igång en tråd på SweC och fanns ju faktiskt lite intresse, så nu blir de massa fixande för att få till de bra. Får se hur de blir. Städdag på skolan imorgon så blir väl sängen nu.

Godnatt!
/Johan Nyman

Vårterminens moddare

Halloj!

Var upp till Vättaberget idag, huga, gjorde en rush och sprang lite, fick mjölksyra som aldrig förr och återhämta mig aldrig. Synden straffar sig själv, men älskar att springa när de är brant och stenigt, vet inte varför. Sen nu på kvällen så var jag upp till Hammarstrand skylten, men där är de ju bättre stig. Imorgon är de Paintball som gäller, ska bli riktigt roligt, banan ser riktigt nice ut där i Överammer.

På datorfronten händer de inte så mycket, hon jag köpte laptopen av var på semester så skulle skicka den på imorgon så får väl den någon gång denna vecka.

Jag drog igång en tråd på Sweclockers.com om att starta en "Mod of the Month" tävling. Vart mycket diskussioner och tillslut så tog en kille tag om saken och gallrade alla gallerier och fick ihop en hel hög, sen skapade dom en jury som tog ut dom 10 bästa. Jag kom med! Så nu är de omröstning på Sweclockers om vem som ska vinna. Sputnik 0667 som jag skrev ett inlägg om förut är såklart med och tror den är ganska garanterad vinnare. Men om någon vill så gå gärna in här och rösta på mitt chassi Cold Winter! :)

Hare gött!
/Johan Nyman


Smackdown!

Tjulululu!

Jobbet gick hyffsat idag, sjuktligt mycket folk dock. Vart lite spela ikväll, både Bloodline Champions och HoN. Gick väl sådär. Sova nu så man orkar jobba imorgon igen. :)


Work work

Halloj!

Idag har man tagit de lugnt. Installerade om datorn igår så har suttit och installerat lite program och fixat allt idag. Imorgon jobbar jag 8.30-18.00 så nu tänkte jag lägga mig tidigt så man inte är helt död imorgon. Jobbar lördag söndag också. Ledig måndag, paintball med 3orna på tisdag, sista skoldagen på onsdag sen avslutningslunch på torsdag. Kanske drar till Östersund på måndag och skejtar om någon hänger på.

Sova nu! Godnatt.
/Johan Nyman

Konst enligt mig

Halloj!

Ploppade upp ett nytt galleri på Sweclockers som var något av de snyggaste jag sett. Så otroligt välgjort, ett av dom bästa jag sett på SweC någonsin. Länk

Studenten

Halloj!

Idag tar alla i Östersund studenten, så grattis till dom! :)
Jag tar nästa vecka på torsdag, dock gör vi inte något roligt på min skola, äter en lunch med lärarna sen är de slut. Därför har de ju varit ganska surt att se alla bilder från alla i stan som har hittat på så mycket roligt. Men nu ska jag inte klaga, för jag är otroligt lättad över att dom här 12 åren är över, har alltid hatat skola och nu är de äntligen slut. Nu blir de jobba istället. Har tre månader jobb färdigt nu iaf, sommarjobb på ICA. Sedan så blir de söka efter lärlingsplats på något EL-företag. :)
Åter igen grattis till alla studenter och ha en bra dag! :)

/Johan Nyman

RSS 2.0