Here sneeze duck

Hallå!
Idag blev de jobba. Sen direkt efter packa jag en liten väska och blåste till Härnösand. Stannar här till på måndag. Hälsar på kusin och andra vänner! Såg Avengers ikväll. Dock såg jag den iförrgår, men den var helt okej.


Gleaming the Cube

Såg precis denna film, gammal skatefilm typ. Tony Hawk spelar ett pizzabud och han ser så stygg ut. :D


The Wedding Singer

Såg nyss denna underbara film igen. Adam Sandler är ett geni!


Instagram och Twitter

Som ni ser på en del bilder så har jag Instagram som är en trevlig liten foto/social media app. Heter C4B12 både där och på Twitter så bara in och följa vettja! :)

Östersund

Halloj!

Blåste in till stan i eftermiddag och hjälpte mor och far att köpa en Coca-Cola kyl. En sån här stor vanlig drickakyl som mor ska ha till sommarcafét. Jag vart kär, åh så fin den är. Ska definitivt köpa den om dom någon gång ska sälja den!

Sen gick jag in på We en sväng för dom brukar alltid ha nån rea eller sälja ut något, och de hade dom! Ett bord med skor dom sålde ut, enda paret jag tyckte såg bra ut satt perfekt på min fot. Dock var de DC, men fick svälja mitt hat och köpa dom. Kostade bara 300kr så.




Siiiiick


Jobb

Nu så har jag skrivit färdigt mitt cv och ett personligt brev till ett jobb som distributions elektriker. Det är inskickat tillsammans med betygen så nu är de bara att vänta och hoppas. Vill verkligen få ett fast jobb så man känner sig lite säkrare.

Lego

Idag bygger jag lego. Ja de är sant. Har via arbetsförmedlingen fått någon slags "praktik". Så är på andersolof skolan och ska hjälpa till med något teknikhus som ska fixas. Så just nu bygger jag upp nå legorobotar som ska köras på någon bana. Inte så jättekul men men.

Håller på att söka massa eljobb nu, hoppas någon nappar. Så man kan få nå rutin, nu har jag ju bara lite jobb lite då och då på posten och Ica. Vill ha något fast så man känner sig lite mera säker.

I eftermiddag ska jag sätta mig ner och fila lite på mitt CV och mina personliga brev. Sen ska jag skicka de till lite alla möjliga. With Me luck!


asdasdasd

Halloj!

Idag har de blivit en del jobbat, sedan har jag möblerat om lite och dragit massa kablar för att få de snyggt här inne. Funderar på att köpa en låda nätverkskabel och dra trådat hela huset. Så man slipper trådlösa uppkopplingen. Kan man skicka filer mellan datorerna här riktigt snabbt med, får se hur de blir.

Fått mitt nya tangentbord och headset iaf, Logitech G35 och Steelseries 6Gv2. Trodde mekaniska brytare var väldigt överskattat men jag gillar de otroligt mycket faktiskt, sjukt nice att skriva på. Headsetet är även riktigt nice, 7.1 och rejäl bas.

Nu blir de några DotA 2 games sen sängen. Imorgon jobb.

Godnatt
Johan Nyman

Ellåå

Vart inga bilder, förlåt. Har fått helt fel dygnsrytm, allt känns bara fel. Men hade de trevligt i helgen iallafall, lite kompisar från Härnösand som hälsade på som sagt. Basta, god mat osv osv. Idag har jag jobbat sen bara degat, kollat Dreamhack turneringen från helgen (svenska ThorZain som vann), spelat lite BLC och lite DotA 2.

Men nu blir de sova, imorgon jobb sen försöka få någon ordning på livet.

Godnatt
Johan Nyman

Härnösand

Har lite kompisar från Härnösand på besök i helgen. Bjöd alla på mat ikväll, blev faktiskt nöjd. Gjorde en wok med fläskfilé. Stark och go.

Nu har alla lagt sig medans jag är vaken och kollar en stor Starcraft 2 turnering, MLG Spring Arena 1.


Yiha

Hejsan!

Som sagt, jag bor själv nu i min lilla stuga. Jag trivs riktigt bra, otroligt mysig stuga, bastu, öppen spis osv. Väldigt fjällstuge aktigt, känns som man är på semester 24/7 haha. Har fixat till de mesta här nu, de enda som egentligen fattas är en tv. Ska köpa så fort jag får råd, blir ju en del utgifter nu när man har hyra, el, bil, bredband osv.

Imorgon hälsar lite kompisar från Härnösand på och stannar över helgen. Så imorgon blir de städa, har varit magsjuk länge nu så varit hemma och hunnit med en hel del. Storstäda hela stugan imorgon sen ska jag ta lite bilder och lägga upp här så ni får se.

På spelfronten har jag börjat lira en hel del DotA 2. Blivit så less på HoN så dota är de som gäller nu, riktigt nice spel faktiskt. Just nu så spelar jag Bloodline Champions igen, sjukt bra. Ska börja nöta laddergames där och stiga i rank lite.

Skriver lite mera imorgon.
Godnatt
Johan Nyman

Im back baby

Hejsan!
Har glömt bort bloggen helt. Varit mycket nu med stugan osv, men ska börja skriva igen och de kommer såklart upp bilder på stugan.

WHAT A BEAST


RSS 2.0